El projecte Health & Bio Team Dating és una trobada que busca impulsar l’entorn bioemprenedor català posant en contacte ciència i negocis. Mitjançant breus reunions de partnering, científics i gestors combinen els seus projectes i experiència per formar l’equip que els permeti crear una nova empresa d’èxit.

L’any 2020 es va celebrar la 5ª edició d’aquest projecte que es va celebrar el 3 de novembre íntegrament en format virtual. Tot i la pandèmia, aquest any ha suposat un nou èxit de participació, que així ho reflecteixen les dades: 79 reunions agendades, 16 projectes procedents de grups de recerca de l’àmbit de les ciències de la vida i la salut i 35 executius interessats en aportar el seu coneixement en estratègia i gestió empresarial.

A banda dels speed dating, es va dur a terme una sessió d’Inspirational Talk per a donar el tret de sortida a la jornada abans de l’inici de les reunions.

BStartup de Banc Sabadell, CataloniaBio & HealthTech i Biocat van crear la iniciativa el 2015, després de veure que “el sector necessitava companyies potents i amb equips sòlids, tant des del pilar de la ciència com del negoci”, va remarcar Jordi Naval, Director General de Biocat, durant la presentació de l’acte.

Jordi Naval, director general de Biocat, durant l'esdeveniment Health & Bio Team Dating